Usuwanie użytych obszarów w Millbox
Usuwanie użytych obszarów
Przeliczyłeś ścieżkę frezowania dla danej pracy, ale finalnie nie została ona wykonana?
Jesteś przekonany, że teraz wczytując używany krążek nie możesz już umieścić w tym obszarze żadnego obiektu i zmarnujesz materiał?
Nic bardziej mylnego! Millbox, specjalnie dla takich przypadków, opracował opcję „Usuń użyte obszary”.
Aby dowiedzieć się jak z niej skorzystać, obejrzyj wideo.

