Millbox

Usuwanie użytych obszarów w Millbox

Usuwanie użytych obszarów w Millbox

Usuwanie użytych obszarów

 

Przeliczyłeś ścieżkę frezowania dla danej pracy, ale finalnie nie została ona wykonana?

Jesteś przekonany, że teraz wczytując używany krążek nie możesz już umieścić w tym obszarze żadnego obiektu i zmarnujesz materiał?

Nic bardziej mylnego! Millbox, specjalnie dla takich przypadków, opracował opcję „Usuń użyte obszary”.

Aby dowiedzieć się jak z niej skorzystać, obejrzyj wideo.

 

Add to cart